Avertisment

Informaţiile prezentate pe acest site, cum ar fi texte, fotografii şi diverse fişiere, sunt date cu bună credinţă şi sunt publicate on-line de către proprietarul site-ului, şi nu de către personalul companiei de dezvoltare web. Compania de dezvoltare web nu va fi, în nici un fel considerată responsabilă pentru orice erori sau omisiuni conţinute în acest website, şi îşi rezervă dreptul de a face modificări. Toate informaţiile sunt furnizate "ca atare". Compania de dezvoltare web nu va fi răspunzătoare pentru daunele indirecte, subsecvente, sau accidentale, sau daune pentru profituri pierdute, pierderea de venituri, sau pierderea de utilizare, care decurg din sau in legatura cu oricare dintre informaţiile conţinute în acest site, oricum s-ar daune astfel de pot apărea. Administratorii site-ului sunt obligaţi să respecte legile locale cu privire la drepturile de autor pentru fotografii şi articole inserate în conţinutul site-ului şi, prin urmare, deţine întreaga responsabilitate pentru acţiunile lor. Compania de web design îşi rezervă toate drepturile de autor pentru proiectare, pentru aspect. 4 iT îşi rezervă toate drepturile de autor şi orice cod de dezvoltare de aplicatii web.

Obloane EL 8100

Un sistem inovator, care dă aspectul de obloane din lemn vechi de pe constructii de aluminiu moderne. Designul său, care combină excelenţa tehnică cu perfecţiunea estetică, garantează un oblon cu o valoare de durată.

 
Mai mult decât atât, Elvial vă oferă posibilitatea de a avea dvs. rezultatul estetic pe care il doriţi, deoarece puteţi folosi jaluzele veneţiene stabile, mobile sau ovale, în funcţie de preferinţele dumneavoastră. Elvial oferindu-vă posibilitatea de a crea, de asemenea, obloane, cu deschidere de tip francez.
 
PRINCIPALELE CARACTERISTICI
• Sistemul are două tipuri de rame. Cadru simplu, care poate fi plasat fie în mijlocul peretelui sau pe faţada exterioară a clădirii. Cadru suplimentar, care este folosit ca adjuvant la rame pentru sisteme de deschidere, care ajută la instalarea de zboruri de ecrane.
 
• Umplerea canatului se poate face cu lamele oarbe, jaluzele fixe sau mobile jaluzele veneţiene.
 
• Posibilitatea de a produce toate tipurile de obloane (de la canatul dublu la şase canate construite).
 
• existenţa unor profile suplimentare specifice pentru cadru permite plierea şi asigurarea canatului în interiorul peretelui.
 
• Profile speciale decorative pot fi plasate în interiorul canatului, care dau rezultate estetice excelente.
 
CARACTERISTICI DIMENSIUNI PROFILE
 
Dimensiuni rame Lăţime 58,5 mm si 128,3 mm - Inaltime 45 mm
Dimensiuni canat Lăţime 40 mm - Inaltime 60 mm

 
SPECIFICAŢII DIMENSIUNI CONSTRUCTII
 
Dimensiuni maxime canate pentru canat dublu construit
Lăţime 800 mm - Înălţime 2500 mm (constructii cu traversă)
Dimensiuni maxime pentru canate triple pana la şase canate construite Lăţime 400 mm - Înălţime 2500 mm (constructii cu traversă)
 
Certificari
 
Proiectarea, procesul de producţie şi controlul calităţii tuturor profilelor ELVIAL sunt certificate în conformitate cu standardul european ISO 9001:2008.
Procesul de acoperire ELVIAL este certificat şi se desfăşoară în conformitate cu standardul european Qualicoat.
 
 
 
products_category: